Huidverbetering

Het moment dat jouw huid verandert. Voor altijd.

Discovery (kennismaking)
± 75 minuten € 61,50
Kom je voor het eerst bij ons? Boek dan altijd eerst een Discovery (kennismaking). Wij gaan je huid analyseren en stellen een op maat gemaakt behandel- en productadvies voor je op. Zo kies jij altijd voor de behandeling die bij jouw huid past. Samen bekijken we of we een match zijn voor elkaar, waar jouw wensen en behoeften liggen op het gebied van skincare en welk doel jij voor ogen hebt.
Onze huidspecialisten werken met Dermalogica voor een optimale huidverbetering. Voor elk huidtype en voor elke huidconditie maken wij een ProSkin behandeling/advies op maat. Bij ons kiest u zelf hoeveel tijd u wilt besteden. Dermalogica staat in de beautywereld bekend als een no-nonsense merk zonder toegevoegde geur en kleurstoffen, niet getest op dieren en met een frisse kijk op huidverbetering.

De gezichtsbehandelingen worden opgebouwd uit verschillende modules volgens de richtlijnen van Dermalogica. Na een huidanalyse en in goed overleg met u, wordt de behandeling samengesteld uit de volgende modules afhankelijk van de tijd die u kiest:

  • Dubbele reiniging (+Face mapping)
  • Exfoliatie
  • Extracties (verwijderen van onzuiverheden)
  • Touch therapie (massage)
  • Deep treatment (masker + serum)
  • Dermal layering (verzorging + advies)

ProSkin 30
± 30 minuten € 38,50
ProSkin 45
± 45 minuten € 58,50
ProSkin 60
± 60 minuten € 71,50
Pro Power Peel Dermalogica’s meest krachtige peeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling werken we aan de fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne. De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden. Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en –textuur op verschillende manieren beïnvloed. Er wordt gebruikt gemaakt van melkzuur, glycolzuur en salicylzuur.

Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken. Omdat elke huid anders is, kan een peeling het best volledig gepersonaliseerd worden. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig. Deze peeling bestaat 1 tot 5 lagen.

Pro Power Peel
+ 30 minuten € 72,50
± 60 minuten € 102,50

Specialistische Treatments

Algen peeling
± 60 minuten € 81,50
Huidanalyse, purifying cleansing gel, phyto lotion, exfoliation scrub, aanbrengen algen bio-peeling, calming mask, oxygen gel, face cream.

Buccal Massage
± 60 minuten € 61,00
De term bucca is latijns voor wang deze huidverbeterende massage betreft het masseren van spieren in de wang, kaaklijn met als resultaat ontspanning van de spiertonus, betere doorbloeding, en uiteraard een jeugdige uitstraling van de huid. Alle spieren in het gezicht hals en decolleté worden aangepakt. De behandeling is als volgt opgebouwd: Reinging, exfoliatie, bindweefse/buccal massage, masker, verzorgende producten

Microneedling
± 75 minuten € 127,00
Huidanalyse, snow + snow booster, CO2 masker, serum aangepast op specifieke huidindicatie, microneedling gezicht, opnieuw aanbrengen serum behandeld gebied, peptide gel masker, eye contour serum/crème, face cream.

Microneedling zone
± 45 minuten € 82,00
Huidanalayse, snow + snow booster, dieptereiniging, plaatselijke behandeling van bijvoorbeeld diepere lijntjes of grove poriën, masker, face cream.

* Modules zijn bijvoorbeeld: epileren, harsen of verven wimpers/wenkbrauwen. Mocht u meer modules willen toevoegen aan uw behandeling dan aangegeven staat is dit tegen een meerprijs van € 5,00 per module.