Hand- en voetverzorging

Naast het krijgen van een heerlijk ontspannende massage of een verzorgende behandeling voor het gelaat, kunnen de handen en voeten ook wel eens extra verwend worden. Kijk daarom in het overzicht voor al onze hand- en voetverzorging. We bieden cosmetische handverzorging aan, maar ook complete Gelcolor behandelingen en pedicure behandelingen. Als je regelmatig je handen en voeten verzorgt met intensief voedende producten, blijft de elasticiteit van je huid veel langer behouden.

Met de exclusieve OPI lijn kun je jezelf verwennen met een cosmetische hand en voetbehandeling. Je verzorgt je handen en voeten optimaal met de allerbeste anti aging producten uit ons assortiment! Inmiddels hebben wij meer dan 120 OPI kleuren..
Duur: 45 min. Prijs: € 41,00

Basis manicure vooraf aan de gelcolor behandeling. De nagels worden gevijld, nagelriemen worden verzorgd en de nagels worden gepolijst. Daarna brengen we een gelcolor van OPI naar keuze aan.
Duur: ±45 min. Prijs: € 35,00

Bij een pedicure behandeling begin ik met het desinfecteren van de voeten, knip ik de nagels en maak de nagelomgeving goed schoon. Eventueel overtollig eelt, kloven likdoorns en ingroeiende nagels en schimmelnagels worden verwijderd of behandeld. Als laatste sluiten we af met een verzorgende voeten crème.
Duur: 30 min. Prijs: € 31,00

Tijdens deze behandeling zijn je nagels al in de juiste vorm. Gelcolor van OPI is een lang houdbare kleur die tot 2+ weken perfect glanzend blijft zitten afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel. Wij brengen de gelcolor op de handen en/of voeten aan.