ELEVEN REASONS WHY YOU HAVE TO BUY PRODUCTS AT A PROFESSIONAL HAIRSALON

1. De kapper zal jou adviseren welk product het beste past bij jouw haar, de gewenste look en niet onbelangrijk: jouw “way-of-life”. Heb je er geen problemen mee om wat langer met jouw haar bezig te zijn of wil je juist in 1 minuut klaar zijn.

2. In veel goedkopere producten zitten synthetische siliconen. Deze zorgen ervoor dat het haar tijdelijk glanst. Ze zijn niet oplosbaar in water, waardoor het laagje siliconen steeds dikker wordt na iedere wasbeurt, dit noem je stapelen. Hierdoor verstikt het haar. Gevolg: een vette hoofdhuid en het haar wordt zwaar. In de producten van ELEVEN Australia zitten biologische siliconen. Deze zijn wél oplosbaar in water waardoor het haar dus niet zwaar of vet wordt en je behoudt een goede zuurstof opname.

3. De pH-waarde van de ELEVEN Australia producten ligt op dezelfde pH-waarde als die van jouw haar, huid en nagels. Als je het haar reinigt met een professioneel product zal het de pH-waarden van jouw haar en hoofdhuid niet aantasten, waardoor de vochtbalans in stand wordt gehouden en de kleur wordt verlengd.

4. Professionele producten zijn geconcentreerder. Daarom heb je er minder van nodig en kan dit uiteindelijk voordeliger zijn.

5. Bij een kapsalon is het mogelijk het product eerst te proberen voordat je het aanschaft.

6. Geen overvolle badkamerkast meer met producten die je niet gebruikt omdat het toch niet deed wat je ervan had verwacht.

7. Je kunt precies dezelfde look creëren als bij jouw kapper.

8. De kapper is op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging en –styling en van die kennis profiteer jij mee.

9. In de ELEVEN Australia producten zitten biologische ingrediënten waar jouw haar en hoofdhuid heel blij van worden.

10. Je weet zeker dat er geen testen zijn uitgevoerd op dieren omdat alle ELEVEN Australia producten de PETA goedkeuring hebben.

11. Alle ELEVEN Australia producten zijn zonder parabenen. Parabenen zijn een chemisch conserveringsmiddel. In de shampoos zit enkel een minimale hoeveelheid aan sulfaat. Dit heb je nodig om het haar en de hoofdhuid goed te kunnen reinigen. Deze zijn niet agressief en drogen je haar en hoofdhuid niet uit.