Dr. Murad

Huidverbetering is een absolute specialiteit van Salon Unique. Wij maken daarbij graag gebruik van de visie van Dr. Howard Murad. Hij is een zeer bekende dermatoloog uit Californië. Dr. Murad heeft een allesomvattende visie op het gebied van (huid)verzorging. Zijn expertise als farmaceut en dermatoloog komen samen in het Inclusive health concept, dat Salon Unique u aanbiedt.

Dr. Murad wordt in Amerika beschouwd als een pionier in de dermatologie. Tevens wordt hij gezien als de grondlegger van de leer der antioxidanten, één van de belangrijkste oorzaken van onder andere huidveroudering. De visie van Dr. Murad dat de huid niet alleen van buitenaf behandeld moet worden maar ook van binnenuit, wordt inmiddels breed gedeeld.

Gezondheidsfilosofie Dr. Murad

De producten van Dr. Murad bieden een doelgerichte cosmetische verzorging bij veelvoorkomende huidproblemen. Hij heeft ervoor gezorgd dat miljoenen mensen er niet alleen beter uitzien, maar zich ook beter voelen. De Inclusive health filosofie om een gezonde huid te verkrijgen, omvat drie belangrijke aspecten:
  • Er beter uitzien door een doelgerichte uitwendige huidverzorging
  • Een beter leven krijgen door gerichte voeding
  • Jezelf beter voelen: dit bereik je met behulp van strategieën om stress te verminderen, door je passie te vinden en door contact met andere mensen

Op maat

Salon Unique biedt sinds september 2016 vernieuwde Dr. Murad treatments aan. Hierin komt de Inclusive health filosofie van Dr. Murad ook tot uiting. De kracht van de speciale Murad behandelingen zit ‘m in de combinatie van intensieve huidverbeterende producten en behandeltechnieken die gericht zijn op het verminderen van stress. Iedere behandeling wordt op maat gemaakt; aangepast aan uw wensen en de behoefte van uw huid.Bijzonder

Wat maakt de Murad behandeling zo bijzonder?
  • De huidanalyse: voorafgaand aan elke behandeling
  • Behandeling op maat: in overleg met u wordt bij ieder bezoek een behandeling samengesteld die past bij uw wensen en huidbehoefte op dat moment
  • Anti-stress: de uitgekiende behandeltechnieken en uitgebreide massages zorgen voor totale ontspanning
  • Huidverbeterende producten: deze gaan verder dan huidverzorgende producten waardoor meer resultaat wordt geboekt
  • Adviezen op het gebied van lifestyle en voeding voor huidverbetering van binnenuit

Murad Fruitzuur Levels


LEVEL 1
Glycolzuur peeling

Intensieve exfoliërende formule herstructureert en vernieuwt de huid. De Core peel geeft zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

Voor wie is deze treatment? Voor iedereen die:
Voor cliënten die willen werken aan fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffenheden en acne.

Actieve ingrediënten:
> Glycolzuur exfolieert en stimuleert celdeling
> Granaatappelextract is een antioxidant
> Zoethoutwortelextract verzacht en kalmeert

LEVEL 2
Intensive Peel5 IP5

Krachtige formule met als doel diepere lijntjes en rimpeltjes te verfijnen, de huidstructuur te verbeteren en huidskleur egaliseren. Verbetert de immuniteit van de huid. Verschillende zuren en 5 actieve ingrediënten werken samen om zichtbaar lijntjes en rimpeltjes te verbeteren. Herstelt de immuniteit van de huid.

Voor wie is deze treatment? Voor iedereen die:
Voor mensen die willen werken aan het verouderen en/of kwetsbaar worden van de huid.

Key Ingrediënten:
> Glycolic Acid
> Lactic Acid
> Salicylic Acid
> Indian Fig Extract
> Myrtle Extract, enz.

LEVEL 3
Retinol Dual Phase Power Peel

Retinol Tri-Active Technology en niacinamide helpen de cellulaire turnover te stimuleren, om lijnen en rimpels zichtbaar te minimaliseren.

Tri-Acid Complex Aangedreven door glycol, lactaat en salicylzuur, exfolieert intensief en komt terug op de huid, waardoor een meer stralende, jeugdig uitziende huid zichtbaar wordt.

Voor wie is deze treatment? Voor iedereen die:
> Zichtbaar lijntjes en rimpeltjes wil verminderen
> De huid wil verstevigen
> De huidtoon wil egaliseren
> De huid een boost wil geven
> Een jeugdigere uitstraling wil onthullen

Power boosters (ingredienten) die de huid gelijk herstellen en beschermen.
>Granaatappel
> Vitamine E
> Zoethoutwortelextract
> Allantoïne
> Squalaan
> Swertia-extract

Verschillende mogelijkheden

U kunt bij Salon Unique terecht voor verschillende Dr. Murad behandelingen. Het onderscheid zit ‘m in de sterkte van de behandeling en ook in de lengte van de treatment. Zo kunt u tijdens onze Level 1 treatment van Dr. Murad lekker 60 minuten genieten. De Level 2 treatment, waarbij de behandeling dus wat sterker is, duurt 60/75 minuten. En wilt u voor de heerlijkste en meest volledige behandeling gaan? Dan kunt u zich maar liefst 75/90 minuten in de watten laten leggen tijdens de Dr. Murad Level 3 treatment.

Extra mogelijkheid

Vindt u deze behandelingen wellicht iets te lang duren? Dan hebben wij voor u de perfecte oplossing. Wij kunnen voor u ook een Quick treatment van 30 minuten verzorgen.

Afspraak

Wilt u een afspraak maken? Dat gaat heel simpel. Neem contact op met Salon Unique en wij plannen u in. Wij verwelkomen u dan graag in onze beautysalon aan de Gamerschestraat 58. Bent u na afloop van de behandeling tevreden over de producten voor huidverbetering die wij gebruiken? Al deze producten van Dr. Murad zijn bij ons verkrijgbaar. Zo kunt u uw huid ook thuis optimaal blijven verzorgen!